top of page
Persoon staat op top van berg voelt zich onoverwinnelijk vol leven energie leeft droomleven doorbraak trauma's belemmerende patronen

Transformation NOW

Loop je voor de zoveelste keer vast in een levenssituatie? 

Ben je bereid om dit nu voorgoed te doorbreken? 

Wat is Transformation NOW?

Herken je dat je tegen repeterende patronen aanloopt in je leven? Dit kan zijn in de liefde, werk, sociaal of ander vlak. 

Vaak zit de oorzaak diepgeworteld in je systeem, zo ver weg dat je jezelf saboteert zonder dat je het doorhebt. Gedurende ons leven lopen we tegen ervaringen aan die ons in zekere mate vormen en ons authentieke zelf verliezen. We ontwikkelen overlevingstactieken, passen ons aan en kopiëren gedrag. Dit gebeurt al in de jeugd, waarin we mogelijke trauma's ervaren die we niet kunnen verwerken en het daarom diep in ons lichaam verstoppen om maar niet mee te confronteren. Er kunnen zelfs verbanden zijn met vorige levens. Al deze ervaringen resulteren in valse overtuigingen die we over onszelf hebben, waarmee we mechanismes ontwikkelen voor zelfsabotage. Het brein en lichaam werkt namelijk als een machine en put uit eerdere ervaringen hoe om te gaan met nieuwe ervaringen. Wanneer je niks aan de binnenkant verandert, zal er niks veranderen aan de buitenkant.

Wanneer je voelt dat er echte grote stappen gezet mogen worden om te komen tot jouw droomleven, bied ik je het Transformation NOW traject aan.

Dit is een gepersonaliseerd pakket waarin ik holistische behandelingen combineer met meditaties, coaching en huiswerkopdrachten. Het is een intensieve periode waarin je aan jezelf zult werken en diep in jezelf mag kijken om jezelf te helen. Je mag weer je authentieke zelf zijn en je licht schijnen!

Op basis van jouw doelstelling stel ik een 3 maandelijks programma samen. Er zullen verschillende aspecten ter sprake komen als ook thema's als innerlijk kind, schaduwwerk, levensstijl, meditatie en manifesteren. 

Tijdens deze periode krijg je:

* Een persoonlijk behandelplan op basis van je hulpvraag en ingevulde intakeformulier

* 6 sessies van ca. 90 min bij mij in de praktijk met verschillende oefeningen, coaching en holistische behandelingen

* Huiswerk/Tips/Meditaties tussentijds

* Whatsapp/Mail contact voor ondersteuning tijdens en na traject

 

Ik bied dit traject aan voor € 1250,- incl btw (betaling in 2 termijnen).

Het is een waardevolle investering in jezelf waar je voor altijd wat aan zult hebben met handvatten en tips om tot een gebalanceerde levenswijze te komen.

Voel je je geroepen hiertoe, plan dan nu een gratis kennismakingsgesprek in!

lotus bloem in water wit bloeit schijnt in het vieze water innerlijke kracht doorbraak
Green Plant

"The privilege of a lifetime is to become who you really are."

― Carl Jung

bottom of page