top of page

Over mij

Hi, ik ben Arek Kayhan. Mijn voornaam is afgeleid van het woord zon in het Armeens. Mijn ouders komen uit Istanboel, Turkije met Armeense roots. Ik ben geboren in Nederland begin jaren '80 en opgegroeid met de verschillende culturen van het Westen en Oosten. Mijn ouders hadden duidelijke verwachtingen en voorwaarden toen ze hier naar toe migreerden. Ze hadden zelf niet gestudeerd en verwachtten dat hun kinderen minimaal advocaat of arts zou worden. Ik voelde mij nooit prettig in een hokje gevangen te worden en het geijkte pad te bewandelen. Op jonge leeftijd voelde ik mij al anders en had ik al een connectie met het spirituele. Ik geloofde dat er meer was tussen hemel en aarde. Gefascineerd met al het mysterieuze las ik veel en keek ik documentaires. Ik ontwikkelde ook mijn intuïtie en vertrouwen op mijn gevoel. Zo heb ik het halen van mijn rijbewijs examen volledig gemanifesteerd in een tijd dat er nog geen The Secret boeken waren. Op gevoel visualiseerde ik iedere stap van mijn examen, met als gevolg dat ik na een lang lestraject met vlag en wimpel slaagde!

Tijdens mijn opleiding tot ingenieur voelde ik dat ik op het juiste pad zat om eigenhandig dingen te creëren. Ik probeerde te schipperen tussen ratio en intuïtie en kon veel van mijn creativiteit kwijt.  Na het behalen van mijn diploma was het lastiger om te aarden. Ik creëerde een onbewuste aversie tegen mijn vakgebied om uitputting van de aarde tegen te gaan door overconsumptie en internationale massaproductie waarmee ik mijn eigen kansen op de arbeidsmarkt verkleinde. Dankzij het weerleggen van de focus op digitale producten kon ik mijn carrière binnen de corporate wereld starten. Ik had weer passie en manifesteerde de mooiste banen bij topbedrijven waar ik een goede loopbaan heb gehad en aan prachtige producten werkte die miljoenen mensen gebruikten.

Mijn leven bloeide op en ik manifesteerde woningen, relaties en meer. Ik had mijn droomhuis en droomrelatie met 2 mooie auto’s voor de deur toch was dat leven niet voor ons weggelegd en gingen we plotseling uit elkaar. Tegelijkertijd behaalde ik successen bij topbedrijven en ondanks het harde werken met veel stress, fysieke klachten en een burn out leidde dat tot ontslagen worden. Ik voelde dat mijn leven om een reset vroeg. Er was iets anders voor mij weggelegd. Wie was ik diep van binnen en wat wilde ik eigenlijk echt? Iedereen is anders en ik was eigenlijk niet gemaakt voor een corporate omgeving, merkte ik. Wanneer je weerstand ervaart is dat een teken waar je wat mee wilt doen. En iedere ervaring brengt je dichter bij je doel.

Mijn spiritualiteit heeft mij enorm geholpen. Veel yoga, meditatie, lezen en in de natuur zijn maar ook professionele hulp middels holistische therapie. Ik volgde workshops, bezocht retreats in oa. Bali en Ibiza en belandde op een Initiatic path langs de tempels en piramides in Egypte. Ik volgde de magie en stond open voor alle tekens die het universum geeft. In een geheime tempel heb ik tijdens een ceremonie een channeling ontvangen om mijn ware zelf te laten zien en dit te delen met anderen. Tijd om uit mijn schulp te stappen! Ik had een facade ontwikkeld waar ik die succesvolle corporate carrière had terwijl het aan alle kanten kraakte en piepte. Omgevingen waarin ik werd tegengewerkt door mensen en bedrijfsculturen waarin ik niet aardde. Het was tijd om eruit te stappen, voor mijzelf te kiezen en mijn passies te volgen.

Door holistische healing sessies te ondergaan zag ik in hoe ik leefde met maskers op en de drang om anderen mij aardig of goed te laten vinden. Ik was perfectionistisch, zelfkritisch en een pleaser. Ik kon geen grenzen aangeven. Deze negatieve patronen waren grotendeels tijdens mijn jeugd ontwikkeld en achtervolgden mij. Ik leerde deze te doorbreken, weer van mijzelf te houden en mijzelf op nummer 1 te zetten. Terwijl ik heelde zag ik in hoe deze negatieve patronen mijn leven beïnvloedden. Ik voelde mij niet waardig, ik verdiende geen liefde. Deze overtuigen zorgden voor het manifesteren van negatieve in plaats van positieve dingen in mijn leven. Toch werd ik dankbaar voor de ervaringen die ik heb mogen meemaken. Deze vormen je om te worden wie je uiteindelijk bent. Het gaat er om hoe er mee om te gaan en van te leren om daadwerkelijk te groeien als mens en goddelijk wezen.

Mijn zelfvertrouwen groeide en ik ging steeds dieper. Tijdens verschillende holistische healing sessies die ik zelf onderging werd ik gewezen op mijn helderziendheid en kwaliteiten voor healing. Het werd tijd deze kwaliteiten verder te ontwikkelen en mij over te geven aan mijn intuïtie en volgen van mijn ware passies. Alles begon zich te ontvouwen en vond zijn plek. En zo startte ik mijn opleidingen en trainingen om een professionele energy healer te worden en mijn levensmissie te omarmen, waarmee ik uiteindelijk mijn eigen praktijk Holistic Healing Arek heb mogen opzetten om anderen te helpen met holistische behandelingen en mijn levenslessen. Om zo voor iedereen het mogelijk te maken open te staan voor de magie en het leven van je droomleven te realiseren.

Ik heb mijn opleidingen en trainingen genoten bij ZoMa Opleidingen, Healing Space, Maria Palomino, Crystal Singing Bowls Europe en Sacred Suara.

Ik hoop je te mogen verwelkomen in mijn studio in Amstelveen of een van de events. Ben jij klaar om je droomleven te leven?

Egypte reis tempel ontdekking
Egypte reis tempel ontdekking
Egypte reis woestijn visie ontdekking

Mijn visie

We hebben allemaal onze trauma’s en valse overtuigingen die we hebben opgedaan ergens op onze levensreis. In je jeugd maar wellicht ook uit een vorig leven. Deze trauma’s kunnen je in het heden en toekomst belemmeren om jouw authentieke zelf te zijn en jouw ware zielsmissie hier op aarde te mogen uit oefenen.

"Ik ben niet waardig. Ik houd mij in. Ik verdien geen liefde. Ik neem geen risico want het wordt toch niks...". Herkenbaar? Dit zijn allemaal zelfsabotage tactieken die we onszelf hebben aangeleerd na een vervelende ervaring. Wanneer een emotie niet volledig doorgevoeld en verwerkt wordt uit zich dit in negatieve bagage wat in het lichaam wordt opgeslagen en jouw hele systeem beïnvloedt. "Emotion is energy in motion" en moet dus vrijuit bewegen om een optimaal leven te leiden.

In het oude Egypte, Atlantis en Lemuria waren mensen op een veel hoger niveau van bewustzijn en waren er vele technieken en rituelen om mensen verder te helpen. Deze zijn wij langzamerhand weer aan het ontdekken en toepassen. Met een ingenieursachtergrond heb ik jarenlang wetenschap en spiritualiteit zij aan zij bestudeerd. Met de huidige ontwikkeling van quantum physics worden deze eindelijk verenigd en staan steeds meer mensen open voor levenswijsheden die gebaseerd zijn op eeuwenoude en gecombineerde moderne technieken.

Astrologisch zijn we in het tijdperk van Aquarius wat staat voor enorme groei en ontwikkeling voor ons als mensheid maar ook individueel. Het is onze missie om gezamenlijk de frequentie op aarde te verhogen door onszelf te ontwikkelen en onze levensmissies te vervullen. Wanneer we ons authentieke zelf kunnen zijn, kan iedereen zijn of haar levensmissie daadwerkelijk vervullen en zullen we als collectief de frequentie van onze planeet verhogen. Hiermee zullen we een ware hemel op aarde creëren. 

Praktisch gezien betekent het dat we onszelf mogen helen van alles wat ons tegenhoudt. Blokkades weghalen, angsten overwinnen, vergeving, bewustwording, inituitie ontwikkeling, innerlijk kind werk. Iedereen heeft werk te verrichten voor dit hogere doel. Er zijn vele mooie technieken om dit te doen. Ik geloof in het zelfhelend vermogen. Met mijn holistische behandelingen help ik jou in te zien en te verwerken zodat je jouw eigen healer kunt worden.

Ik nodig jou graag uit om met mij te werken en te ervaren hoe het is om jouw authentieke zelf te zijn en je droomleven te leven!

bottom of page