top of page
kundalini energie stromen levensenergie ontwaking facilitator

Kundalini activation

kundalini activatie sessie energie stromen levensenergie ontwaking facilitator

Wat is Kundalini activation?

Kundalini is de levensenergie die in ons lichaam zit. Het is de energie die ons het leven geeft. Wanneer we in ons meest authentieke vorm zijn kan deze energie vrijuit stromen. Helaas worden we in de maatschappij geconditioneerd om een "veilige" versie van onszelf te zijn. We kopiëren vaak gedrag van anderen, we houden ons in omwille van strategie en overleving. Hiermee bieden we weerstand aan de kundalini energie. Methodes om de onderdrukking weg te halen zijn regelmatige beoefening van bijv. meditatie, beweging, yoga, ademwerk en mindfulness. Helaas is dit lastiger haalbaar in de huidige maatschappij.

Kundalini activation (ook bekend onder de namen KAP, LEAP, KES) is een nieuwe methode die is ontwikkeld voor een snelle activatie van kundalini. Het zorgt ervoor dat je met een aantal sessies deze bijzondere, vrije energiestroom mag ervaren. Hiermee kom je in perfecte afstemming met jouw unieke authenticiteit. Het ervaren van authenticiteit is het pad van ontwaking. Je zult het leven anders gaan ervaren. Keuzes die voorheen logisch leken, kijk je misschien anders tegenaan. In plaats van jezelf in te houden zul je je ware zelf gaan tonen wat je algehele welzijn bevordert. Je komt op een hoger bewustzijnsniveau waarmee je je missie op deze aarde mag belichamen en loslaten wat jou niet meer dient, waarmee je de beste versie van jezelf mag zijn.

De sessie gaat gepaard met inspirerende muziek wat wordt afgespeeld om je op deze reis mee te nemen en volledig durven over te geven om de energie haar werk te laten doen. Iedere ervaring is anders. Zo kun je bijv. vanaf je ruggengraat sensaties ervaren van ontsluierende energie, spontaan bewegen of houdingen aannemen, warmte en/of kou ervaren, visioenen zien, hevige emoties voelen, druk of pulsaties ervaren in je lichaam.

Kundalini activation kan zowel in groepsvorm als 1 op 1. Ik bied in mijn studio ook duo sessies aan voor als je het met een vriend(in) of partner wilt ervaren. De groepssessies worden als Events aangekondigd op de website. Tevens kan de transmissie ook online plaatsvinden via een Zoom call.

Om het meeste uit je KA-sessie te halen is het aanbevolen, maar niet verplicht, om maximaal tot een uur voor de sessie te hydrateren en ongeveer 2 uur ervoor te vasten. Verder:

Alcohol - vermijd indien mogelijk 24 uur voorafgaand aan de sessie voor het beste resultaat.

Cafeïne - vermijd 4 uur voorafgaand aan de sessie voor het beste resultaat.

Het is erg persoonlijk wat iemand ervaart, er wordt energie in beweging gebracht op diepere lagen van bewustzijn en op zielsniveau, soms kan het een paar dagen duren voordat je het verwerkt of zelfs een paar weken. Als je dieper op je ontwikkeling wilt ingaan, zal het bijhouden van een journal gewijd aan KA helpen bij het integreren en bewaken van het proces. Elke sessie bouwt voort op de vorige. KA is geen quick fix en vereist innerlijk werk om tot echte levensveranderende resultaten te komen.

Kundalini activation is voor jou als je

 • weinig visie, energie of daadkracht ervaart in je leven

 • vastloopt in je leven, werk of relaties

 • moeite hebt om voor jezelf te kiezen of jezelf te uiten

 • last hebt van onzekerheid

 • gebrek hebt aan (zelf)liefde

 • terugkerende patronen in je leven ervaart die aandacht vragen

De behandeling

Voorafgaand aan de sessie volgt een korte inleiding en uitleg over wat je kunt verwachten. 

Je mag vervolgens gaan liggen op een comfortabele yogamat en de voorbereidingsstappen met mij doorlopen. Daarna mag je je lichaam volledig ontspannen en ogen sluiten. Tijdens de sessie kan ik je aanraken op jouw chakra punten. Ik werk met mijn intuïtie om de energie te dirigeren.  

Na afloop van de sessie bespreken we onder het genot van een kleine snack na hoe de ervaring was en hoe de bevindingen jouw leven zullen veranderen, met eventueel praktische tips.

KA is niet geschikt voor:

Mensen die vatbaar zijn voor manie, waanvoorstellingen of psychoses

Zwangere vrouwen na 7 maanden

Kinderen jonger dan 12 jaar 

Mensen die sterke medicatie gebruiken als bijv. antidepressiva zullen minder gevoelig zijn voor de energie. Link

Dit kan een Kundalini activation sessie jou brengen:

 • Hervinden van focus, passie en energie in je leven

 • Helderheid van geest en gevoel van een doel in je leven

 • Manifesteren van je ware verlangens in de fysieke wereld

 • Versterking van je intuïtie en zintuigen

 • Doorbreken van ongewenste patronen

 • Je volste potentie benutten

 • Intensere ervaring van de wereld en connectie met God/Bron

 • Verhoogde sensualiteit en seksualiteit 

Voor iedereen zal de behandeling precies brengen wat diegene op dat moment nodig heeft. Let op dat er doorgaans meerdere sessies (gem. 3-5) nodig zijn om effecten te ervaren.

Ja, dit wil ik!

Green Plant

“Realization is not the acquisition of anything new nor is it a new faculty. It is only removal of all camouflage.”

– Ramana Maharshi

bottom of page