top of page
Energy reading healing chakra's emoties trauma's healing holistisch 3
Energy reading healing chakra's emoties trauma's healing holistisch 2
Energy reading healing chakra's emoties trauma's healing holistisch belemmerende overtuigingen

Energy reading
& healing

Energy reading healing sessie behandeling chakra's healing emoties blokkades belemmerende overtuigingen

Wat is Energy reading & healing?

Deze bijzondere healingsessie op zielsniveau brengt inzichten en antwoorden die passend en helend zijn bij jouw huidige situatie en levensweg. Gedurende ons leven ervaren we talloze emoties die we soms niet allemaal begrijpen en kunnen verwerken. Deze worden opgeslagen in ons lichaam op fysiek, emotioneel, mentaal, geestelijk niveau. Vaak zijn we ons daar geen eens bewust van. Een energetische healing helpt de energie in jou weer te balanceren zodat er ruimte ontstaat voor de liefde en puurheid in jou. De healing ondersteunt bij het groeien in zelfliefde, zelfcompassie en versterkt zelfontplooiing.

Tijdens de reading begin ik met je aura te lezen voor je algemene energetische welzijn. Vervolgens ga ik intunen op de chakra's. Chakra's zijn energiewielen in je lichaam die ervoor zorgen dat de levensenergie vrij kan stromen. Vaak kan er een blokkade zijn door een belemmering of overtuiging wat zich opwerpt als obstakel in iemands leven. Intuïtief ontvang ik naar welke chakra mijn aandacht uit mag gaan. 

Hier spoor ik koorden op die je weerhouden om je volledige potentieel te benutten en je leven ten volste te kunnen leven. Dit kan vanwege een ervaring of trauma zijn uit je jeugd, recenter of misschien zelfs vorig leven wat er toe lijdt dat je energie niet mag vloeien en beperkende overtuigingen bij jou opwerpt, denk bijv. aan "ik ben niet goed genoeg, ik mag geen liefde ontvangen, ik mag mij niet uitspreken". Deze onbewuste overtuigingen zijn onterecht in je systeem gaan zitten. Met jouw goedkeuring verwijder ik deze waarna ik je een nieuw geloof mee geef waarmee je je leven vanuit je volledige bewustzijn mag ervaren en je jouw volledige potentieel

kunt benutten.

Na en soms zelfs tijdens de behandeling kun je direct al een verschil ervaren. Het is erg persoonlijk wat iemand ervaart, er wordt energie in beweging gebracht op diepere lagen van bewustzijn en op zielsniveau, soms kan het een paar dagen duren of zelfs weken.

Energy reading & healing is voor jou als je

 • vastloopt in je leven, werk of relatie

 • moeite hebt om voor jezelf te kiezen of jezelf te uiten

 • last hebt van onzekerheid

 • gebrek hebt aan (zelf)liefde

 • terugkerende patronen in je leven ervaart die aandacht vragen

 • bepaalde fysieke klachten ervaart die je niet direct kunt herleiden

De behandeling

Je mag plaatsnemen op een comfortabele stoel in mijn studio. De sessie kan ook in zijn geheel online via Zoom plaatsvinden. Voorafgaand aan de reading volgt een kort gesprek waarin we in gaan op de reden of hulpvraag voor je bezoek. Ik stem daarmee de behandeling zo goed mogelijk af op jouw behoeftes.

Na de korte opening van de reading mag je je ogen sluiten en volledig ontspannen om jezelf te openen voor de energie uitwisseling. Ik tune in op jouw aura en chakra's en ik krijg door waar ik mij op mag richten. Nadat ik mijn bevindingen heb gedaan bespreek ik dat met je om aanknopingspunten te vinden en over te gaan tot verwijdering van de beperkende overtuiging waarna we gezamenlijk een nieuw geloof introduceren.

Na afloop van de behandeling bespreken we na hoe jouw ervaring was en hoe de bevindingen jouw leven zullen veranderen met eventueel praktische tips.

Dit kan een Energy reading & healing behandeling jou brengen:

 • Inzichten in je hulpvraag

 • Chakra's balanceren waardoor je levensenergie vrij kan stromen

 • Hervinden van focus en energie in je leven

 • Herstellen van je zelfliefde en vertrouwen

 • Realisatie van jouw idealen door het wegnemen van obstakels

 • Doorbreken van ongewenste patronen

 • Je volste potentie benutten

Voor iedereen zal de behandeling precies brengen wat diegene op dat moment nodig heeft. 

Ja, dit wil ik!

Green Plant

“Most persons are so absorbed in the contemplation of the outside world that they are wholly oblivious to what is passing on within themselves.”

― Nikola Tesla

bottom of page