top of page

Behandelingen

"Emotion is energy in motion" - Neale Donald Walsch 

Onze emoties zijn letterlijk energie in beweging. Wanneer we manieren vinden om te voorkomen dat de energie door ons lichaam beweegt, slaan we uiteindelijk emoties op in onze cellen waarna ze obstakels gaan vormen op geestelijke en zelfs lichamelijke niveau.  Enkele manieren waarop we onze emoties omzeilen zijn onder meer dissociëren, verslaving, perfectionisme, onszelf beoordelen en kritisch zijn naar anderen.

Ik bied een reeks bijzondere holistische technieken aan waarmee ik jou help met jouw vraagstuk. Ik wijs je graag de weg en ik nodig je uit om de alchemist van jouw eigen leven te worden. Heel je wonden en transformeer naar de best mogelijke versie van jezelf! Ervaar succes, liefde, overvloed, gezondheid, geld.

Je bent bij mij welkom zoals je bent. De behandelingen vinden plaats in mijn studio aan huis in Amstelveen of online afhankelijk van de type behandeling. Het kan in het Nederlands of Engels.

De behandelingen vervangen nooit een bezoek aan de huisarts of andere gezondheidsprofessional, maar kunnen wel ondersteunend werken.

Wil je liever samen de opties bespreken, dat kan tijdens een vrijblijvende kennismaking

bottom of page