top of page

Ervaringen van cliënten

Carmen

"Arek is een hele fijne facilitator die een enorme kalmte en rust uitstraalt en dit direct overbrengt. Ik voelde me gelijk welkom en ging door zijn kalme energie heel rustig de sessie in. Tijdens de sessie voelde ik alle overspannenheid van de week van me afvloeien, alsof wat me op dit moment niet dient losgelaten werd en vervangen werd door nieuwe energie. Na de sessie voelde ik me meer in balans, stond weer in mijn kracht en voelde me herboren met het gevoel opeens alles weer aan te kunnen. De week erna merkte ik een enorm verschil in concentratie en energie, het heeft me echt geholpen om in een chaotische periode weer bij mezelf te komen."

John

"Bij Arek heb ik een prachtige sound healing ondergaan. Arek legt rustig uit wat de bedoeling is en zorgt ervoor dat ik comfortabel lig. Sowieso was de ruimte ontspannend en sfeervol ingericht, en er stond indrukwekkend hoeveelheid instrumenten. En vanaf dan, ogen dicht en ontspannen. De instrumenten klinken prachtig, en zorgden voor verschillende manieren van ontspanning. Tijdens de 'reis' had ik genoeg tijd om over dingen na te denken en die gedachten op een natuurlijke manier weer te laten gaan en te gaan ontspannen. Na afloop was ik echt diep relaxt, ondanks de drukke dagen ervoor. Eerlijk gezegd is dit relaxeder dan een hele dag in een spa doorbrengen, en het effect is langer. Ik kan dit soundbad aanbevelen, ook als je niet into spirualiteit bent, want dat ben ik ook niet."

Shivangi

"This was my first ever experience with Reiki or any kind of energy healing for curing my body pains. Arek took all the time it needed even if that meant going over our scheduled time. He is patient, calm and a good listener. After the first treatment I felt lighter, had less pain in the next few days and more energy overall. The effects continued for over a week. I will be back again for another treatment soon" 

Linh

“Arek is a gentle healer and supported me in identifying a block that was holding me back from living in my truth. He held a safe space with his warmth and kindness, and my energy felt lighter after our session. I definitely recommend Arek for any healing sessions as he has such a beautiful gift.”

Deborah

"Wat een lef, kracht en vertrouwen om jouw hart te volgen. Jij kan iedereen licht geven voor het pad wat ieder voor zich volgt. Dank Arek voor het vertrouwen, kalmte en positiviteit. Jij brengt de mens daar waar het behoort te zijn."

Eliis

"I did a reiki session with Arek and found it to be very powerful. His presence is calm and creates a safe space for energy to work. I was very surprised how much progress I was able to achieve with one session in terms of releasing old tension in my body and gaining interesting insight. I cannot wait to do further energy work with him."

Brenda

"Een aanrader!

 

Ik heb 4 behandelingen bij Arek gehad en ze waren stuk voor stuk bijzonder. Het heeft me enorm ondersteund bij het proces waar ik op dit moment in mijn leven door heen ga. Ik voelde elke keer al tijdens de behandeling iets gebeuren maar ook de dagen na de behandeling merkte ik echt een verandering. Een fysiek beter voelen, een andere overtuiging etc. Ik kan je dan ook zeer een behandeling bij Arek aanbevelen. Hij is een zeer aardige en integere man bij wie je je op je gemak voelt."

Daan

"Arek heeft enorm talent voor het intuïtief, diepgaand en accuraat opsporen van blokkades en weet deze met zijn krachtige energie en liefdevolle energie weer door te laten stromen. Hij heeft veel tijd en bewuste aandacht voor je en is gepassioneerd over zijn werk. Hij helpt je weer in verbinding te komen met jouw hogere zelf. Bovendien zijn de behandelingen heel ontspannend om te mogen ontvangen. Ik kan zeker een sessie/traject bij Arek aanbevelen."

Merie

"Ik ben bij Arek geweest voor een energy healing. Na een hartelijk ontvangst en duidelijke uitleg wat ik kon verwachten, ging Arek met mijn hulpvraag aan de gang. Ik wilde namelijk graag inzicht over een bepaald patroon waar ik in relaties tegenaan liep. Wat het voor mij bijzonder maakte was dat Arek echt de kern raakte, hetgeen mij echt even overviel en mij raakte. En hij maakte me bewust van een vaste overtuiging die er in mij zat. Dit hebben we veranderd en ik merk na enkele dagen al een shift in mijn relatie naar mezelf en anderen. 

De duidelijke, kundige en down-to-earth manier waarop Arek zijn behandeling geeft sprak mij erg aan. Het was voor mij dan ook echt een bijzondere ervaring en voor herhaling vatbaar."

Wil je het zelf ervaren? Plan dan nu jouw sessie

bottom of page