top of page

Sat, 19 Oct

|

Thrive Yoga IJburg-Amsterdam

Sound Bath

Ga mee op een magical sound journey!

Sound Bath
Sound Bath

Time & Location

19 Oct 2024, 20:00 – 21:30

Thrive Yoga IJburg-Amsterdam, IJburglaan 961, 1087 EN Amsterdam, Nederland

About the event

Geef jezelf over aan een magische klankreis waarbij je in een meditatieve staat wordt geleid om te ontspannen, los te laten en te healen.

Er wordt een veilige ruimte gecreëerd waar je kunt genieten van de helende klanken van Alchemy Crystal Singing Bowls gemaakt van puur kwartskristal en vermengd met de beste edelstenen, halfedelstenen en edele metalen die specifieke genezende eigenschappen bevatten. Elke schaal is uniek en brengt een eigen geluid, trilling en activering met zich mee. Deze worden gecombineerd met Tibetaanse schalen, Handpan, Gong en nog veel meer instrumenten.

Bij het ontvangen van een klankbad wordt je begeleid van Beta/Gamma-hersengolven (wakkere, actieve staat) naar Theta/Delta-hersengolven (ontspannen, slaap staat). Hierdoor kunnen je lichaam en geest de spanning en emoties loslaten die jouw tegenhouden. Omdat ons lichaam voor bijna 75% uit water bestaat en daardoor een uitstekende geleider is voor geluidstrillingen, zullen deze geluiden je begeleiden naar datgene wat op dat moment voor jou nodig is.

Voordelen van een Sound Bath:

  • Ervaar rust in je lichaam
  • Verlaagt stress, angst, depressie, spanning en pijn
  • Activeert zelfgenezing in het lichaam
  • Verwijdert emotionele blokkades
  • Verdiept de verbinding met je intuïtie
  • Verhoogt het bewustzijn en de mentale helderheid

We beginnen de ceremonie met een korte meditatie en het zetten van de intentie. Na afloop is er tijd voor sharing en reflectie.

Draag iets comfortabels en warms aangezien je tijdens de sessie zult liggen. Er zullen yogamatten, dekens, bolsters en oogkussens aanwezig zijn voor comfort. Indien nodig kun je nog iets extra's meenemen.

Details:

Zaterdag 19 oktober 

20:00 - 21:30 (deuren open 10 min vantevoren)

Thrive Yoga Studio IJburg (gratis parkeren)

Prijs € 20

Ticket link https://thriveyoga.nl/events/workshops/sound-bath/

De sessie is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Contra-indicaties:

Deze sessie is minder geschikt voor mensen met epilepsie, manie, psychoses, ernstige hartproblemen, lage bloeddruk, implantaten, metalen onderdelen of medische hulpmiddelen. Voor mensen met gehoorproblemen en zwangere vrouwen is voorzichtigheid geboden.

Share this event

bottom of page