top of page

Sat, 28 Sept

|

Thrive Yoga Zeeburg

Aerial Sound Bath

Gun jezelf ultieme ontspanning tijdens een magische klankreis waarbij je wordt gedragen in de lucht.

Aerial Sound Bath
Aerial Sound Bath

Time & Location

28 Sept 2024, 20:00 – 21:30

Thrive Yoga Zeeburg, Sumatrakade 1, 1019 BJ Amsterdam, Nederland

About the event

Bij een Aerial Sound Bath mag je je laten dragen door hangmatten en een uniek gevoel van ontspanning ervaren waarin tijd, ruimte en zwaartekracht niet meer bestaan. Neem plaats in jouw eigen cocoon waar je in een meditatieve staat wordt geleid om te ontspannen, los te laten en te healen. De Aerial Sound Bath is een unieke ervaring waarbij de klanken van alle kanten door de ruimte heen worden ervaren.

Er wordt een veilige ruimte gecreëerd waar je kunt genieten van de helende klanken van Alchemy Crystal Singing Bowls gemaakt van puur kwartskristal vermengd met de beste edelstenen, halfedelstenen en edele metalen die specifieke genezende eigenschappen bevatten. Deze worden gecombineerd met Tibetaanse schalen, Handpan, Gong en nog veel meer instrumenten gespeeld door de ruimte heen.

Bij het ontvangen van een klankbad word je begeleid van Beta/Gamma-hersengolven (wakkere, actieve staat) naar Theta/Delta-hersengolven (ontspannen, slaap staat). Hierdoor kunnen je lichaam en geest de spanning en emoties loslaten die jou tegenhouden. Omdat ons lichaam voor bijna 75% uit water bestaat en daardoor een uitstekende geleider is voor geluidstrillingen, zullen deze geluiden je begeleiden naar datgene wat op dat moment voor jou nodig is.

Voordelen van een Sound Bath:

  • Ervaar rust in je lichaam
  • Verlaagt stress, angst, depressie, spanning en pijn
  • Activeert zelfgenezing in het lichaam
  • Verwijdert emotionele blokkades
  • Verdiept de verbinding met je intuïtie
  • Verhoogt het bewustzijn en de mentale helderheid

Details:

Zaterdag 28 september

20:00 - 21:30 (deuren open 10 min van tevoren)

Studio Zeeburg

Beperkte plaatsen beschikbaar!

Prijs € 35 (€ 30 voor Thrive leden)

Ticket link: https://thriveyoga.nl/events/workshops/aerial-sound-bath/ 

Draag iets comfortabels en warms aangezien je tijdens de sessie zult liggen.

De sessie is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Contra-indicaties:

Deze sessie is minder geschikt voor mensen met epilepsie, manie, psychoses, ernstige hartproblemen, lage bloeddruk, implantaten, metalen onderdelen of medische hulpmiddelen. Voor mensen met gehoorproblemen en zwangere vrouwen is voorzichtigheid geboden.

Over jouw facilitators:

Arek komt uit het bedrijfsleven, hij bestudeerde de kunst van Soundhealing kort nadat hij de krachtige effecten ontdekte. Na diverse intensieve trainingen startte hij zijn holistische praktijk waar hij 1 op 1 sessies aanbiedt. Hij geeft inspirerende groepssessies zodat meer mensen kennis kunnen maken met de prachtige technieken waar hij zo verliefd op is geworden.

Jo is de aerial specialist bij Thrive Yoga. Met haar achtergrond in aerial yoga, aerial acrobatics and vinyasa yoga geeft ze lessen en workshops. Tijdens deze sessie begeleidt zij iedereen bij het vinden van de meest comfortabele ligpositie in de hangmatten.

Share this event

bottom of page